داستان غذاهای دریایی و رابطه آنها با سلامتی

0

داستان غذاهای دریایی و رابطه آنها با سلامتی

کسانی که بطور مداوم از غذاهای دریایی استفاده می کنند کمتر دچار امراضی مانند دیابت، ورم مفاصل، تنگی نفس، ایست قلبی و همچنین سرطان می شوند؛ به راستی دلایل این امر چه می تواند باشد؟

داستان غذاهای دریایی و رابطه آنها با سلامت انسان ها از آنجا شروع شد که برای اولین بار در سال 1970 میلادی اسکیموهایی که در گرین لند زندگی می کردند مورد تحقیق قرار گرفتند و طبق این تحقیقاتمشخص گردید که در آن ها بیماری قلبی به هیچ عنوان وجود ندارد. غذایی که اسکیموها مصرف می کردند مانند غذایی که آمریکایی ها و اروپایی ها مصرف می کردند حاوی مقدار زیادی چربی، پروتئین و کلسترول بوده اما آترواسکلروز که باعث مرگ تعداد زیادی از آمریکاییها شده بود در اسکیموها مشاهده نشده نتایج بدست آمده در این تحقیق، توسط تحقیقاتی که هندی ها، سوئدی ها و آمریکایی ها انجام دادند نیز به اثبات رسید .

بررسی رژیم غذایی اسکیموها نشان داد که چربی مصرف شده توسط آنها یا چربی که در رژیم غذایی آمریکایی ها و اروپایی ها وجود دارد متفاوت می باشد. در واقع رژیم غذایی اسکیموها از حیوانات دریایی و ماهی تشکیل شده است که چربی موجود در این موجودات آبزی از نوع اسیدهای چرب غیراشباع است در حالیکه حیوانات خشکی زی و حبوباتی که ما به طور معمول مصرف می کنیم دارای اسیدهای چرب اشباع شده هستند. در واقع این نکته را به این صورت می توان بیان کرد که چربی موجود در بدن حیوانات آبزی از نوع امگا 3 می باشد در حالیکه این نوع چربی در موجودات خشکی زی یافت نمی شود .

بررسی های جدید راه های جلوگیری از مبتلا شدن به امراض قلبی را نشان داده و راهگشای ایمن شناسی، سرطان، بیماری های مری، سردرد و متابولیسم سلولها نیز می باشند.

غذاهای دریایی از این نظر که برای سلامتی انسان دارای ارزش زیادی می باشند حائز اهمیت هستند. در سال 1985 نشریه ای به نام مجله جدید پزشکی در انگلستان به چاپ رسید که طبق مندرجات آن، خوردن منظم ماهی می تواند کمک بسیار خوبی در مبارزه با امراض قلبی باشد همچنین مجله های معتبر پزشکی نیز بیان می دارند که مصرف یک یا دو بار ماهی در هفته ممکن است که از بسته شدن رگ ها و امراض قلبی جلوگیری کند.

Leave A Reply

Your email address will not be published.